M&E Engineering A/S

Da det rådgivende Ingeniørfirma M&E Engineering A/S skulle flytte domicil fra Fredensborg til Hørsholm, fik de installeret et helt nyt LED belysningsanlæg fra Durlum med enkle LED downlights.

8_m_derum_2_397

Direktør Jan Møller Hansen fra M&E Engineering deltog selv aktivt i projektet og glæder sig i dag over en super flot belysningsløsning fra SafeExIT.

 

Vi har fået indrettet vores kontorer præcist, som vi ønskede det. Det gælder alt fra de tekniske installationer, til de bygningsmæssige elementer og belysningen.

 

Minimalistisk design uden blænding

M&E Engineering valgte bl.a. Punteo downlights, fordi de er minimalistiske uden decor-kanter. Løsningen giver også et højt komfortniveau, da dioderne er skråstillede i toppen af downlight-reflektoren. En konstruktion som umuliggør, at man kan kigge direkte ind i lyskilden.
7_m_derum_1

Punteo LED downlights fås også med farveskift, så de kan indgå i en dynamisk belysningsløsning, hvor belysningsniveau og farvetemperatur varierer.

 

 

”Vores medarbejdere trives i de nye omgivelser, og vi får også positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere” Direktør Jan Møller Hansen.

 

 

 

Har du spørgsmål vedrørende denne løsning – eller generelt om arkitektonisk belysning med elegant, energibesparende LED, er du velkommen til at kontakte projektchef Karsten Kristoffersen på tlf. 4320 8939.