Links til leverandører


 

StartseiteHomeCOOPER CEAG Ex, er sammen med COOPER Crouse Hinds, verdens største udbyder af eksplosionssikkert elektrisk materiel.

COOPER CEAG producerer et bredt program i styre-og kontrolstationer, CEE materiel, tavlesystemer, belysning, håndlygter o.s.v..COPPER CEAG Ex har udviklings- og produktionsfaciliteter i Eberbach, Tyskland. COOPER CEAG Sikkerhedsbelysning, er en af europas førende producenter indenfor dette område. COOPER CEAG producerer sikkerhedsbelysningssystemer, primært baseret på centrale batterisystemer. COOPER CEAG har focuseret på vedligeholdelsesfrie systemer med overvågning af de enkelte armaturer. COOPER CEAG sikkerhedsbelysning har udviklings- og produktionsfaciliteter i Soest i Tyskland.

ex-heat-logo
expo-logo

Expo Technologies er et engelsk firma som er placeret lidt syd for London.
Expo har specialiseret sig i løsninger i beskyttelsesmåden Ex p, overtrykskapsling, der sikrer motorer og tavler ved konstant overtryk.

bg-secondary

Lumatec er en schweizisk producent af sikkerhedsbelysningsudstyr.

Firmaet er specialiseret i nødforsyninger for alle type lysrør samt elektroniske forkoblinger til kompaktlysrør i meget små dimensioner. Produkterne er af en meget høj kvalitet. LUMATEC har udviklings- og produktionsfaciliteter nær Geneve i Schweiz.

beka

BEKA producerer digital instumentering til bl.a. flowmåling i Ex udførelse.
BEKA`s produktprogram omhandler også lydgivere, horn og sirener, samt flashlights i Ex udførelse. BEKA Associates Ltd, har udviklings- og produktionsfaciliteter i Hertfordshire i England.

effektaEffekta producerer nødforsyninger i AC/AC udførelse til sikkerhedsbelysning i størrelser fra 180VA til 80kVA og industrielle UPS anlæg fra 3kVA til 900kVA.

EFFEKTA POWER SYSTEMS, har udviklings- og produktionsfaciliteter i Malmø, Sverige.


cooper-lighting-safety COOPER Lighting and Security, er firmaet hvor man har samlet aktiviteterne fra de tidligere engelske firmaer MENVIER, JSB og CROMPTON Lighting.COOPER Lighting and Security  producerer sikkerhedsbelysningssystemer, brandalarmsystemer samt belysningsarmaturer. COOPER Lighting and Security har samlet udviklings- og produktionsfaciliteter i Doncaster  i England.

Norka-light

NORKA Licht, er et tysk familiefirma, der er specialiseret i belysning til krævende forhold. Ekstreme forhold omkring kulde, varme, fugt, aggressive luftarter og væsker samt vandalisme, er naturlige indsatsområder for NORKA`s belysninger. NORKA har udviklings- og produktionsfaciliteter i Hamburg i Tyskland.

 

medc-logo

MEDC er endnu et medlem af Cooper familien, og leverer kvalitetsprodukter til eksplosionsfarlige områder. MEDC har et meget bredt program af alarmhorn, højttalere, beacons,  brandtryk og varmedetektorer, udført i enten GRP eller rustfrit stål, og som kan tilpasses fuldstændig efter ønske. Worldwide godkendelser er standard.

Atexor

Atexor producerer transportable arbejdsbelysning til anvendelse i Ex områder Zone 1, 21, 2 og 22.

cooper-cr-eaton-ukCooper Crouse Hinds UK producerer Ex montage kasser i rustfrit stål.

Cooper Crouse Hinds UK

 

300_____LogoCaprisstxt_3849-stor

Capri-Codec er det firma i Cooper koncernen, som producerer forskruninger inklusive tilbehør til eksplosionsfarlige områder. En bred vifte af forskruninger i kunststof, messing, rustfrit stål eller keramiske materialer er til rådighed for selv den mest krævende applikation. Uanset omgivelsestemperatur har vi løsningen.

 

everglow-logo

Selvlysende flugtvejsskilte og markeringsudstyr.

durlum

Arkitektonisk belysning fra Durlum GmbH


The Safety Company


Expert i nødbelysning