Cityringen – M4 Nordhavnen

Endnu en udvidelse af Copenhagen Metro Tunnel

Hos SafeExIT A/S er vi stolte over at være blandt leverandørerne til både Cityringen M3 og også til den nyeste forbindelse M4 til Nordhavnen.

M4 har kørt siden foråret 2020, så du kan benytte hele den nye metroring samtidig med at du kan tage en afstikker fra Østerport station til Nordhavnsområdet til endestationen Orientkay.

Til Nordhavnsetapen M4, har SafeExIT A/S leveret flugtvejsskilte type Safety Sign, der har til formål at vise vej til nødudgange i tilfælde af en evakuering af passagerer mellem stationerne.

Safety Sign er fremstillet i rustfrit stål og har en læseafstand på 50 meter. Armaturet er opdelt i to lystætte kamre, således at man, efter behov, kan tænde og/eller slukke for én side af armaturet ad gangen, hvilket kan være nyttigt, når man ønsker at guide folk i én bestemt retning.

Udover flugtvejsskiltningen, har SafeExIT leveret tunnelbelysningen type TapLED. Et kompakt LED armatur, som oplyser M4 tunnelen i normaldrift, men er ligeledes sikkerhedsbelysning i tilfældet af en nødsituation, hvor nød-fortorvet skal belyses.

Se i mere om produkterne under Tunnel Emergency Lighting” her på hjemmesiden.

For mere information kontakt os på
Telefon: +45 4345 5010   Mail: kontakt@safeexit.dk

Brug for hjælp?

Kontakt vores tekniske afdeling her