Stillingsopslag:

Værkstedsmedarbejder – værksted, produktion, montage, service, lager

Vi søger en ny kollega til vores værksted/lager grundet pensionering.

Din profil og kvalifikationer

Du er måske uddannet elektriker eller har anden form for el-teknisk baggrund. Du skal være fleksibel, da opgaverne er varierende over tid. Du skal have kendskab til IT på brugerniveau, men har du også kendskab til MS Dynamics C5 og/eller til tegneprogrammer, vil det være en fordel.

Du skal fremvise en ren straffeattest og tale og skrive dansk. Engelsk på brugerniveau er nødvendigt.

Du er pålidelig og pligtopfyldende, og du foretrækker orden og systemer. Du er fleksibel og omgængelig med et godt humør.

Jobbet

Du skal være fleksibel og primært deltage i vores produktion/montage af belysningsarmaturer og Ex-produkter. Derudover reparation af produkter samt forefaldende lagerarbejde og eventuelt køre lidt ekstern service. Du vil naturligvis blive oplært hen ad vejen efter behov.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job. Desuden tilbyder vi gode og ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring m.v. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på, at dine holdninger matcher firmaets værdier. Arbejdsstedet er i Glostrup.

Virksomheden

SafeExIT A/S er startet i 1998, og vi beskæftiger os med sikkerhedsbelysning, Ex-installationsmateriel og -belysninger samt belysningsprodukter til infrastruktur og industri,

se mere på www.safeexit.dk.

Vi satser på kvalitet i alle led og er ISO 9001:2015 certificeret. Vi er markedsledende inden for sikkerhedsbelysning i Danmark.

 

Ansøgning og tiltrædelse

Ansøgningerne behandles primo august, men send allerede nu din ansøgning og cv til p.falkenham@safeexit.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Bech på 4015 3314.

Tiltrædelse 1/9 eller efter aftale.