Københavns Lufthavn / Copenhagen Airport
Stilrene flugtvejsskilte overalt i bygningen

Et af vores prestigeprojekter - er den seneste opgave vi har løst for Lufthavnen, nemlig opsætning af flugtvejsskilte samt paniklysarmaturer i Finger E. Seneste etape åbnede i 2020.

Vi har forsynet Københavns Lufthavn med sikkerhedsbelysning – flugtvejsskilte samt panikbelysning - gennem mange år. Så når du færdes i og omkring lufthavnen, kan du være sikker på hurtigt at kunne finde den nærmeste udgang, hvis det bliver nødvendigt.

Der er lagt stor vægt på at den 36.000 kvadratmeter store Finger E fremstår enkel, ren og nordisk, hvorfor der også er valgt stilrene og visuelt lette flugtvejsskilte overalt i bygningen.

Sikkerhed med total gennemsigtighed
Homogent belyst piktogramflade, puristisk design og harmoniske linjer, sætter nye standarder for sikkerhedsbelysning.

Armaturet Crystalway opfylder disse egenskaber. Den transparente ramme og de skjulte tekniske detaljer, giver et let og ukompliceret udtryk. Det kompakte kabinet og de mange montagemuligheder sikrer en diskret integration i de arkitektoniske omgivelser.

Èt varenummer med mange muligheder
Crystalway kan monteres på både væg og loft, indbygges i loft, samt hænges ned fra loft i wire, og samtlige piktogrammer medfølger. Piktogrammerne placeres let i konstruktionen uden brug af værktøj. Crystalway fås både med indbygget batteri og for central nødforsyning.

Bæredygtighed
Længere levetid betyder lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger
I designfasen har der været fokus på at reducere materialeforbrug og energi. Korrekt dimensionering af de enkelte komponenter betyder ikke bare mindre materiale, men også længere levetid. Længere levetid betyder lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, og dermed en økonomisk fordel.

I SafeExIT er vi specialister indenfor sikkerhedsbelysning. Vi har oparbejdet en stor erfaring i at projektere både store og små opgaver, og derfor er vi repræsenteret i mange nationale og internationale anlægsbyggerier.

Crystalway er konstrueret iht. DS/EN60598.2.22

Vil du høre mere om hvad SafeExIT kan gøre for dig? Kontakt os på kontakt@safeexit.dk

Brug for hjælp?

Kontakt vores tekniske afdeling her