Det er nødvendigt at stille høje tekniske krav til landbrugssektorens bygninger, for at kunne fremtidssikre et bæredygtig landbrug samt fremstillingen af landbrugsvarer.

At koordinere samfundets krav til sundhed og sikkerhed, med dyrenes sundhed og fødevaresikkerhed, er en stor udfordring.

Dyrehold til fødevareproduktion er en særlig sektor. Mennesker og dyr er afhængige af hinanden og deler i praksis deres arbejdsplads.

Ud over de hygiejniske aspekter såsom renlighed i stalde / skure og i luften, er en korrekt belysning et kvalitetsstempel for et harmonisk arbejdsmiljø.

En godt belysnings koncept er kendetegnet ved energieffektiv belysning, der overholder de gældende standarder på området.

Belysningsprogram støtter dyrenes naturlige vaner

Forskellige undersøgelser, fra anerkendte Institutioner, bekræfter en direkte sammenhæng mellem et belysningssystem med velafbalanceret intensitet samt varigheden af belysning, og den følelsesmæssige tilstand, udvikling og produktivitet hos dyrene. Opdræt og opbevaring af kvæg, svin, heste og fjerkræ i moderne faciliteter, kræver derfor et fint gradueret belysningsprogram som støtte til dyrenes naturlige vaner. Armaturer i disse applikationer er udsat for mekanisk belastning, intensive rengøringsprocesser med højtryksrensere, samt påvirkning af desinfektions- og rengøringsmidler, ikke mindst ammoniak.

Som leverandør af løsninger med over 65 års erfaring og kompetence, understøtter Norka dine forskellige applikationer med pålidelige og holdbare armaturer.

Brug for hjælp?

Kontakt vores tekniske afdeling her