Cityringen - M3 - Metrostationer

Udvidelse af Copenhagen Metro Tunnel

Hos SafeExIT A/S er vi stolte over at være blandt leverandørerne til den nye linje, M3, på Copenhagen Metro.

Det stort anlagte byggeri af metroens udvidelse blev startet i sommeren 2011 og i september 2019 står tunnelen og alle 17 nye stationer færdige. Stationerne er placeret både i København og på Frederiksberg.

Cityringen på ialt 15,5 kilomenter tunnel, er boret under Frederiksberg, Københavns centrum og -  brokvarterer. Linjens 17 stationer er alle underjordiske og selvom de arkitektonisk er ens, er de alligevel helt forskellige fra hinanden. Hver station afspejler det område, man møder når man tager trappen op fra perronen. En meget vigtig parameter er, at passagerene, når de opholder sig på stationen, føler sig trygge både om dagen og om aftenen.

Til adgangsområderne på samtlige 17 stationer, har SafeExIT leveret flugtvejsskiltning, og det har været vigtigt, både for os og for bygherrer at armaturerne falder naturligt ind i det enkle og stramme udtryk, der er på stationerne.

RIMO Metro er, med sit børstet stålkabinet, sit rektangulære og enkle formsprog som skabt til stationernes interiør. Flugtvejsskiltet er monteret direkte på væg og med den usynlige montering, understreges det minimalistiske design.

Billederne viser hvordan flugtvejsarmaturet er anvendt på Marmorkirken Metro station.

 

For mere information kontakt os på
Telefon: +45 4345 5010   Mail: kontakt@safeexit.dk

Brug for hjælp?

Kontakt vores tekniske afdeling her